Tug Frier i Hirtshals

Tug Frier er under oppgradering, før den settes i drift.
ARBEID FERDIG.


Oppdatering:

15.04.2012:

* Nytt elektrisk ombord, sluttføring av dette.

* Ny lugar akter + vaskerom, sluttføring av dette.

* kran, vinsj montert.

* hydraulik ferdig.

arbeidet er nå i sluttfasen, og vi ser frem til et topp overhalt fartøy!

slepebåt

01.02.2012:

kran er ankommet, vinsj er mer eller mindre ferdig bygd, starter nå monteringen av dette. «kassa» på akterdekket er fjernet, noe stål arbeid igjen her. båten er sjøsatt og ligger til kai i hirtshals. se bilder.

24.11.11:

Tug Frier er under større oppgraderinger og det har nå blitt besluttet å invistere i NY 20 tm fassi kran fra levrandør til Tug Frier, samtidig som det er blitt besluttet å investere i NY slepevinsj som blir bygget etter båten. Under alt dette, blir kjølesystemet bygget om, til sløyfe kjøling.

Balasttanker er også sandblåst og malt opp + at det er en opphøynet kasse på akterdekket, som blir fjernet, for å kunne få større dekksplass.

Båten blir derfor lengre i Hirtshals en foventet, men vi ønsker å få båten i tipp topp stand, før den settes i bruk.

«Fassi kran som blir montert på Tug Frier, 6 ledd, 21meter lang og 20tm, med radiostyring»

«Tug Frier»
Tug Frier ankom til vår base i slutten av mai, som en nyinnkjøpt slepebåt til Kragerø Sjøtjenester. I sommer har det ikke vært full aktivitet ombord, grunnet ferieavløsning. Men nå er det i full fart for å sluttføre arbeidet, for å få slepebåten i drift.

Hirtshals
Tug Frier er slippsettes i Hirtshals. Hvor mye av det siste arbeidet med båten skal bli gjort. I disse uker har båten blitt sandblåst å malt opp i kragerø.

Oppgraderinger

Vi holder på med større oppgraderinger ombord, hvor 3 hjelpemotorer byttes ut. strømmen skal bygges om til 220v, hvor det er kjøpt inn to nye hjelpemotorer i kasse, slik at disse drives stille, for å øke komforten ombord. Det skal også en ny hjelpemotor til å drive hydraulikk ombord, hvor det skal monteres slepevinsj, baug og akterthruster + diverse utstyr.

taubåt

Siste fra bloggen