Kontakt oss

Vi er et lite selskap med et stort nettverk og mange gode samarbeidspartnere

Det betyr at du som kunde vil få tilgang til alt du måtte trenge av fartøy og utstyr uten at det må igjennom femten ledd med administrasjon som både forlenger og fordyrer prosessen. Vi har spesialkompetanse innen alt av sjøarbeid og vi tar høyde for å kunne opprettholde vår konkurransedyktige pris på oppdrag, og samtidig bli bedre på det vi er best til – Oppdrag til sjøs!

Morten er Daglig leder for Kragerø Sjøtjenester, han har ansvar for befraktning i kragerø Skjærgården i sammen med Knut Albertsen som er kordinator for kragerø.
Morten står teknisk avdeling i selskapene.

Mats er Daglig leder for Skagerak Sea Service AS. Anbudsberegning og ansvar for de største taubåtene.
samt lekter utleie.

Ansatte

Morten Sivertsen Daglig Leder/styremedlem

Morten Sivertsen

Daglig Leder Kragerø Sjøtjenester AS

Mats Sivertsen

Daglig leder Skagerak Sea Service AS

Knut Albertsen

Frakt Kragerø skjærgården

Torkjell Bergheim

Skipper/prosjektleder

Roald Djønne

Lekterfører Mikael 1

Edvard Haug

Skipper Triset

Ole Edvard Børresen

Maskinist

Per Kristian Bolærn Jensen

Skipper Tug Bauge

Morgan Bakken

matros

Even Sædberg

matros

Jimmi Karlsen

Matros

Sven Arve Johanessen

Styrmann

Styret

Finn Flogstad

Styreformann

Kim Bråtøymyr

Styremedlem

Morten Sivertsen

Styremedlem

Kragerø Sjøtjenester

Kragerø Sjøtjenester

Kragerø Sjøtjenester ble etablert i 1996 og har i dag totalt 6 ansatte pluss innleid bemanning. Styret er sammensatt av 4 personer. Vi har vår base på Tangen i Kragerø. Kragerø Sjøtjenester mener det viktig å opprettholde å utvikle sin næring i Kragerøskjærgården. Vi ønsker samtidig å kunne tilby våre tjenester langs en større del av kysten. Vi opererer i dag fra Kattegat i sør til Finnmark i nord!

Skagerak Sea Service AS

Skagerak Sea Service AS

Skagerak Sea Service AS er et datterselskap av Kragerø Sjøtjenester AS. Selskapet innebefatter de største slepebåtene i Selskapet. Skagerak Sea Service AS er et eldre selskap med lange tradisjoner som ble kjøpt opp av Kragerø Sjøtjenester AS. Selskapet het da ”Mørland og Karlsen AS” som hadde sin drift ut i fra Arendal. Kragerø Sjøtjenester kjøpte ”Skagerak Sea Service AS” i 2012 og har i senere tid endret struktur og navn på selskapet og implementert dette inn i ”Kragerø Sjøtjenester AS”