Kjøp av større slepebåt

Fornyelse med nytt fartøy.

Skagerak Sea Service AS har gått til innkjøp av fartøyet «Bauge» fra JD Crafts AS i Danmark.
Fartøyet er en kraftig slepebåt med dobbelt kapasistet i forhold til skilsø/tug frier. slepekraften er oppgitt til 32 tonn BP.

Marked

Signering av overleveringsprotokoll i Tyborøn

Vi ønsker med dette fartøyet å øke vårt operasjonsområde, større slep og mindre væravhengig. Med dette øker vi vår kapasiet, på oppdrag vi tidligere ikke hadde mulighet til å utføre.

Bytte av fartøy.

Vi kommer til å selge fartøyet «Skilsø», hvor «Bauge» overtar skilsø sine oppdrag. Fordelen for oss med vår fornøyelse «Bauge» er at da får vi to forskjellige fartøyer i forhold til kraft og kapasitet,  istendenfor tidligere oppsett med Skilsø og Tug Frier som er like i størrelse og kraft.

Kapasiteter «Bauge»

Bauge innehar en kraftig slepevinsj med 600meter 40mm wire. Den innehar også baugthruster og kran, samt svingbar dyse som gjør fartøyet drivstoffgjerrig og effektiv i slepeopperasjoner.
«Bauge» innehar World-Wide sertifikater.

Dokking

Bauge er nå under dokking hos Kynde og Toft i Tyborøn for flaggskifte til NOR – DNV-gl klasse samt oppgraderinger og malingsarbeid til våre farger på båtene. Fartøyet får også fornøyet 5 nye lugarer under denne dokkinga.
Nytt navn på fartøyet blir «TUG BAUGE»

 

 

Siste fra bloggen