Kjøp av større slepebåt

Fornyelse med nytt fartøy.

Skagerak Sea Service AS har gått til innkjøp av fartøyet “Bauge” fra JD Crafts AS i Danmark.
Fartøyet er en kraftig slepebåt med dobbelt kapasistet i forhold til skilsø/tug frier. slepekraften er oppgitt til 32 tonn BP.

Marked

Signering av overleveringsprotokoll i Tyborøn

Vi ønsker med dette fartøyet å øke vårt operasjonsområde, større slep og mindre væravhengig. Med dette øker vi vår kapasiet, på oppdrag vi tidligere ikke hadde mulighet til å utføre.

Bytte av fartøy.

Vi kommer til å selge fartøyet “Skilsø”, hvor “Bauge” overtar skilsø sine oppdrag. Fordelen for oss med vår fornøyelse “Bauge” er at da får vi to forskjellige fartøyer i forhold til kraft og kapasitet,  istendenfor tidligere oppsett med Skilsø og Tug Frier som er like i størrelse og kraft.

Kapasiteter “Bauge”

Bauge innehar en kraftig slepevinsj med 600meter 40mm wire. Den innehar også baugthruster og kran, samt svingbar dyse som gjør fartøyet drivstoffgjerrig og effektiv i slepeopperasjoner.
“Bauge” innehar World-Wide sertifikater.

Dokking

Bauge er nå under dokking hos Kynde og Toft i Tyborøn for flaggskifte til NOR – DNV-gl klasse samt oppgraderinger og malingsarbeid til våre farger på båtene. Fartøyet får også fornøyet 5 nye lugarer under denne dokkinga.
Nytt navn på fartøyet blir “TUG BAUGE”

 

 

Siste fra bloggen