Asisstanse og isbryting i Tønsberg

Asisstering av Taklift under løfteopprasjoner for Grenland Group.

Travelt

Slepebåten Evis har hatt det travelt med lekterslep, assistanser og isbryting den siste månden. Evis har vært i oslo hvor den har hentet en stor lekter fra boa, hvor den slepte den ut til færder, hvor slepebåten Boa Siv overtok for videre slep til Rotterdam. Lekteren var hele 65 meter lang og 18 meter bred.

Tønsberg

Videre gikk ferden til Tønsberg hvor den har asisstert og brøytet is under løfteopprasjoner med Taklift, for Grenland Group. opprasjon gikk ut på å løfte elementer ombord på lekter for videre frakt til Horten. Dykkermannskaper brukte også evis som dykkerplattform hvor det var kontroll av Taklift under rigging. Evis fulgte Taklift videre til Horten før den satt ferden mot Kragerø. Hele opprasjonen tok en god ukes tid.

Slep av ferje

Kragerø Fjordbåtselskaps sin ferje «Naus» fikk denne uka problemer med propellen og ble slept av Evis til porsgrunn for dokking.

Kragerø

Under disse isforholdene har Evis blitt brukt mye til transport av utstyr i Kragerø Skjærgården, hvor det ikke er så mange båtene som kommer seg frem i sesongens tykke is. Isbryting har det også blitt mye av i Skjærgården, Evis har nylig også hatt en tur til Sjerkøya på Stathelle, hvor den har bryte opp is.

asisstanse av taubåtdykking

width:’640′,height:’390′,allowscriptaccess:’always’,allowfullscreen:’true’,src:’http://www.youtube.com/v/Y1WQVwAcdAY?version=3′

Siste fra bloggen