Sjøtjenester for Private

Kragerø Sjøtjenester sin hoved tyngde ligger i Skjærgårdsbefraktning.
Opprinnelsen av Kragerø Sjøtjenester startet på Store hytteprosjekter i Kragerø, hvor større hyttebyer ble bygget. Vi har et stort nettverk og betydelig andel i skjærgårdsbefraktningen i Kragerø, det som gjør oss attraktive som leverandør er utstyret som løfter lengst, med de største kraner og variert utstyr av lektere som gjør oss gode på det vi er best på, nemlig Sjøtransport.
Betong?
Vi leverer ferdigbetong langs kysten i samarbeid med ”A-betong” dette sparer kunden for mye arbeid, og det gjenspeiler seg økonomisk for kunden. Ta kontakt for tilbud!

Frakt av materialer?
Vi leverer materialer for alle byggvarekjedene, og innehar et godt samarbeid med disse. Fra små leveranser til store. Ved mindre frakt kan dette tas på ”samletur” i skjærgården slik at dette blir riktig pris for kunden, i forhold til størrelse på leveranse. Trenger du helikoptertransport for å få varene opp, har vi det riktige nettverket til dette. Vi gir deg de rette forslagene for rett måte og få varene ut på. Vi har to typer lektere i Kragerø som frakter materialer, største lekteren stiller med kran som løfter 1,4tonn på 27 meter arm!

Hvor er våre båter?

VÆRMELDING TIL SJØS SAMARBEIDSPARTNERE I KRAGERØ Hva annet kan vi hjelpe den typiske hytteeieren med? Spesialoppdrag er vår hovedtyngde. Vi har mye tungt utstyr som opererer utenfor Kragerø`s grenser. Vi tilbyr det meste som må gjøres fra sjøsiden. skal du ha Arrangement? Hvorfor ikke leie lekter med scene på? Båt utakt? Moringer?

Kontakt oss for å finne dine muligheter for ditt behov! Alle priser + Mva.